Εκπαίδευση

Διδασκαλία και μεταφορά γνώσεων από γενιά σε γενιά.

Τι είναι η εκπαίδευση ;

Ο Κλάδος της Εκπαίδευσης αφορά όλα τα επαγγέλματα και τις δραστηριότητες εκείνες, που στοχεύουν στην δημιουργία ενός χαρακτήρα. Πραγματική εκπαίδευση σημαίνει προβληματισμός, σκέψη, αναζήτηση, δημιουργία! Μέσα από την εκπαίδευση ο μαθητής ή ο φοιτητής αποκτά έναν τρόπο σκέψης και προσέγγισης προβλημάτων. Αναπτύσσει διάφορες δεξιότητες και ικανότητες που θα τον βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας.

Στην Ελλάδα ο Κλάδος της Εκπαίδευσης είναι αρκετά θολός. Για το FutureGeneration, εκπαίδευση δεν σημαίνει μόνο Νηπιαγωγός και Δάσκαλος. Σημαίνει μεταφορά ενός τρόπου σκέψης, διαδικασιών, γνώσεων και πολλών άλλων σε μια ομάδα Ανθρώπων που τα χρειάζονται. Βεβαίως και είναι ένας γενικός ορισμός αλλά κανένας δεν σε εμποδίσει από το να εργαστείς ως συγγραφέας ενός βιβλίου, από το να γράψεις παραμύθια με τις δικές σου ιστορίες, από το να εργαστείς στο storytelling, από το να δημιουργήσεις την δικιά σου ψηφιακή κοινότητα μαθητών σε διάφορες πλατφόρμες ή ακόμη και από το να κάνεις διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι προοπτικές και δυνατότητες ενός Εκπαιδευτικού είναι πολλές παραπάνω από όσες διαβάσεις σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες ή ακους από άτομα που σκέφτονται ακόμη με τον τρόπο σκέψης της προηγούμενης δεκαετίας. Ως FutureGeneration ξέρουμε πως να δημιουργούμε το μέλλον, πως να ανάβουμε αυτή τη μικρή σπίθα που χρειάζεσαι.

Τι επαγγέλματα μπορείς να κάνεις ;

Επάγγελμα Λογιστής

Όλοι μας έχουμε διάφορα καθημερινά προβλήματα, κάποια από τα οποία έχουν σχέση με φόρους & λογιστικά (Λογιστής). Η έκφραση “θα παω στο λογιστή να μου πει” γίνεται όλο και πιο συχνή και είναι λογικό. Σε μια κοινωνία όπου

Η αποστολή μας

Να ενισχύσουμε την επόμενη γενιά, με ένα βιώσιμο, ανθεκτικό και agile τρόπο σκέψης και να τους προσφέρουμε όλα εκείνα τα εργαλεία και την γνώση που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις.

Το όραμα μας

Οραματιζόμαστε μια κοινότητα από μέλη που προσπαθούν να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους και δεσμεύονται να ανυψώνουν ο ένας τον άλλο, καλλιεργώντας μια κουλτούρα κοινών αξιών και συλλογικής ανάπτυξης.

Follow Us

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή

Απόκτησε πρόσβαση σε Premium περιεχόμενο που θα σε βοηθήσει να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.