Η ομάδα

Γνώρισε τους μικρούς εθελοντές του σήμερα, που έγιναν οι μεγάλοι δημιουργοί του αύριο!

#join_The_Future

Οι εμπειρίες που προσφέραμε

#future_Makers

Δημιουργοί Περιεχομένου

Δημιουργούν ποιοτικό, αυθεντικό και βιωματικό περιεχόμενο.

Σπούδασα γεωπληροφορική και οι συγκυρίες με οδήγησαν να δημιουργώ περιεχόμενο για οτιδήποτε θεωρώ ενδιαφέρον, με εκφράζει και πιστεύω οτι θα βοηθήσει την κοινότητα του FutureGeneration.

Απόφοιτη πολιτικών επιστημών, δημόσιας διοίκησης και κάτοχος MBA τουρισμού και διοίκησης. Στο FutureGeneration, δημιουργώ άρθρα για τις επιστήμες που σπούδασα και τις θέσεις που δούλεψα

Με background στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη οικονομική και διοίκηση επιχειρήσεων, μου αρέσει να διαβάζω, να ερευνώ και να γράφω άρθρα σχετικά εμ τον κλάδο.

Απόφοιτη Φιλολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού. Στόχος μου είναι να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν αυτό που τους ταιριάζει και έτσι να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου που ίσως δεν ήξερα.

Ελένη Μόσχου

Content Creator

Απόφοιτη κοινωνιολογίας της Παντείου. Μου αρέσει να αξιοποιώ δημιουργικά το χρόνο μου, λατρεύω τις ξένες γλώσσες και οτιδήποτε νέο μου κινεί την περιέργεια να το εξερευνήσω και να το δοκιμάσω.

Με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στο Digital Marketing, συμμετέχω στο FutureGeneration, έχοντας ένα κοινό όραμα και στόχο για ζητήματα που αφορούν τους νέους και την εξέλιξή τους.

Απόφοιτη λογιστικής και χρηματοοικονομικής της ΑΣΟΕΕ, δημιουργώ περιεχόμενο για διάφορα θέματα στο FutureGeneration, εκπληρώνοντας έτσι ένα από τα όνειρά μου, να γράφω

Φιλόλογος με ειδίκευση στην γλωσσολογία. Από μικρή θυμάμαι να ψάχνω αφορμές να γράφω κείμενα και μέσα από το FutureGeneration, καταφέρνω να κάνω πράξη αυτό που ήθελα.

#future_Coordinators

Συντονιστές

Οδηγούν το project σύμφωνα με τις ανάγκες της γενιάς του μέλλοντος.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει και να εκπαιδεύσει όσους ταυτίζονται με το όραμα του FutureGeneration, με μια προοδευτική εργασιακή κουλτούρα, ικανή να ισορροπεί την καριέρα και την ζωή.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της είναι ο Άνθρωπος, η εξέλιξή του και όλα εκείνα τα μικρά βήματα που μπορεί να κάνει και να οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο, την εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε από παιδί.

#future_Coordinators

Γίνε εθελοντής στο FutureGeneration

Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε το επόμενο μέλος που έχει κοινό όραμα και στόχο με τις δράσεις μας. Αν νιώθεις την ανάγκη να ανήκεις σε μια κοινότητα, επίλεξε αυτή που θα σε εξελίξει προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial