Εθελοντική Εργασία

Σκοπός μας, είναι η έμπνευση και παρακίνηση νέων ανθρώπων που βρίσκονται στην αρχή ή στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Παρακίνηση για να καταλάβουν πως μπορούν να δημιουργήοουν το μέλλον που ονειρεύονται. Το FutureGeneration, έχει ως αποστολή να προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο βήμα στον χώρο της αγοράς εργασίας. Από το πως μπορείς να χειριστείς μια συνέντευξη, μέχρι το πως να βρεις το επάγγελμα που πραγματικά σου αρέσει.

Θα σου πω κάτι που ξέρεις. Μόλις πήρες το πτυχίο και προφανώς δεν έχεις προυπηρεσία, αλλά κάθε αγγελία που διαβάζεις απαιτεί προυπηρεσία. Ένας φαύλος κύκλος που όσοι και αν προσπάθησαν να τον εξηγήσουν, δεν τα κατάφεραν!

Κάπου εδώ ερχόμαστε και εμείς.

Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία ή αλλιώς προυπηρεσία είναι ο ενεργητικός εθελοντισμός. Δεν έχει σημασία αν είσαι μέλος μιας κοινότητας, μιας ΜΚΟ ή ενός οργανισμού. Σημασία έχει τι πραγματικά κερδίζεις κάθε μερά που περνά. Για αυτό μιλάμε για ενεργητικό εθελοντισμό και όχι παθητικό.

Στο FutureGeneration, θα βρεις μια ομάδα εθελοντών, άτομα σαν και εσένα, με λιγότερη εμπειρία αλλά και περισσότερη. Ο στόχος είναι και θα είναι μόνο ένας.

Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Κάτι τελευταίο, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι…ναι φυσικά και μπορείς να προσφέρεις με τρόπους που δεν φαντάζεσαι. Κάθε άνθρωπος μπορεί. Το πως το αφήνεις σε εμάς. Εσύ απλά πρέπει να πάρεις μια απόφαση…που θα καθορίσει το μέλλον σου.

Σε περιμένουμε!

Σε τι θα ήθελες να αποκτήσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία;

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial