Επάγγελμα Ολιστικός Θεραπευτής

Τρόποι για το πώς να γίνει ένας ολιστικός θεραπευτής είναι σε μεγάλη ζήτηση επειδή δίνει πολλά χρήματα. Ξέρατε ότι πολλοί άνθρωποι όπως τα επαγγέλματα θεραπείας; Γνωρίζατε επίσης ότι δεν είναι όλοι άνετοι με τη δυτική ιατρική προσέγγιση;

Γιατί να μην ακολουθήσετε, καθώς σας δείχνω πώς να γίνετε ολιστικός θεραπευτής. Ωστόσο, θα γνωρίζετε επίσης τα βασικά της καριέρας, το μέλλον σας ευκαιρίες απασχόλησης, και τι πρέπει να ξεκινήσετε.

Στην πραγματικότητα, οι ολιστικοί θεραπευτές δίνουν όλο και πιο αρχαίες επιλογές που επικεντρώνονται στη συνολική ευεξία του νου, του σώματος, των συναισθημάτων και του πνεύματος. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους όχι ως συλλογές μερών και ασθενειών, αλλά ως ολόκληρα άτομα. Εκτός αυτού, οι ολιστικοί θεραπευτές δεν ρίχνουν μόνο φάρμακα, φαρμακευτικά προϊόντα και ακόμη και χειρουργική επέμβαση σε κάποιο πρόβλημα. Έτσι, χρησιμοποιούν άλλα φάρμακα όπου είναι δυνατόν, για να θεραπεύσουν από μέσα.

Ωστόσο, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ενδεχόμενες θεραπείες όπως η αλλαγή της διατροφής σας, η άσκηση μεγαλύτερης άσκησης ή ακόμα και η χρήση φυσικών και βοτανικών φαρμάκων.

Ποιος είναι ολιστικός θεραπευτής;

Λοιπόν, ένας ολιστικός θεραπευτής είναι κάποιος που αντιμετωπίζει τους ασθενείς με την αντιμετώπιση της σωματικής, πνευματικής και πνευματικής ασθένειας του ατόμου. Εκτός αυτού, μια ολιστική θεραπευτής επικεντρώνεται στη χρήση βότανα, τη διατροφή και τις υγιεινές πρακτικές προκειμένου να διατηρηθούν και να αντιμετωπιστούν προβλήματα ευεξίας.

Στην πραγματικότητα, ο ολιστικός θεραπευτής θα συναντηθεί με τους πελάτες και θα πραγματοποιήσει μια συνέντευξη, θα αξιολογήσει την τρέχουσα υγεία τους και θα τηρήσει οποιουσδήποτε άλλους όρους. Το άτομο μπορεί να κάνει μια δοκιμή αντοχής ή αδυναμίας στον ασθενή. Επιπλέον, μπορούν να παρέχουν συμβουλευτική, θεραπεία ομιλίας και διαφορετικές μεθόδους ολιστικής επούλωσης όπως θεραπευτική πινελιά ή reiki.

Οι ολιστικοί γιατροί έχουν το πλεονέκτημα να εργάζονται πιο κανονικά ώρες από ό, τι μερικοί από τους ιατρικούς ομολόγους τους. Έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς τους ολιστικούς ιατρούς εργάζονται σε ένα ιατρικό γραφείο ή κλινική ρύθμιση. Παρόλο που κάποιοι μπορεί να εξασκήσουν έξω από τα σπίτια τους ή να επισκεφθούν τα σπίτια των ασθενών τους.

Ποιες είναι οι περιοχές 5 της ολιστικής υγειονομικής περίθαλψης;

Ωστόσο, για κάποιον να είναι “καλά”, είναι σημαντικό για το άτομο να μην ξεχνάει καμία από τις περιοχές. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πέντε κύριες πτυχές της ολιστικής υγεία. Περιλαμβάνουν:

 • Φυσικός: Προσπαθήστε να περάσετε λεπτά 30 με τα πόδια ανά ημέρα τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης, αποφύγετε τα τηγανητά τρόφιμα, τα αναψυκτικά, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα γλυκά. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας κάθε μέρα. Μην παραλείψετε τα γεύματα ειδικά το πρωινό, επιβραδύνει τον ρυθμό μεταβολισμού σας και μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους. Δεν υπάρχουν περισσότερα από πέντε ποτά σε μια συνεδρίαση για άνδρες και τέσσερα για γυναίκες. Πάρτε τουλάχιστον 6-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ.
 • Συναισθηματική: Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική στάση ακόμη και όταν προκύψουν προβλήματα. Ανακαλύψτε την προσωπική σας ανακούφιση από το στρες. Διαχειριστείτε το χρόνο σας με σύνεση γιατί θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος. Βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε στον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια όταν το χρειάζεστε. Χαμογελάστε ακόμη και όταν δεν το νιώθετε.
 • Μ.Κ.Δ: Συμμετέχετε σε μια ποικιλία συλλόγων στην πανεπιστημιούπολη. Είστε αναγκασμένοι να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει. Γνωρίστε ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι σας και αναγνωρίστε πότε είστε σε μια ανθυγιεινή σχέση. Ισορροπίστε την κοινωνική σας ζωή με την ακαδημαϊκή σας ευθύνη.
 • Πνευματικός: Βρείτε ένα ήσυχο μέρος και περάστε εκεί κάθε μέρα. Εξετάστε το νόημα της ζωής σας. Εάν έχετε μια θρησκεία, τη μελέτη και την πρακτική της.
 • Διανοούμενος: Πάρτε το σχολείο σας σοβαρά και περνούν το χρόνο στη βιβλιοθήκη. Ζητήστε ακαδημαϊκή βοήθεια αν το χρειάζεστε για να γίνει δια βίου μάθηση.

Πόσο κάνει ένας ολιστικός θεραπευτής;

Ειλικρινά, ο μέσος μισθός για ένα ολιστικό επαγγελματία υγείας στο 2010 ήταν $ 173,860 ανά έτος ή $ 83.59 ανά ώρα, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας. Οι ολιστικοί θεραπευτές στο εκατοστημόριο 10th κέρδισαν κατά μέσο όρο $ 86,600 ανά έτος ή $ 41.64 μία ώρα.

Ωστόσο, ο μισθός για τους ολιστικούς επαγγελματίες υγείας στο XCUMXth percentile ήταν $ 25 ετησίως ή $ 125,800 μία ώρα. Ο μέσος μισθός για αυτό το επάγγελμα ήταν $ 60.40 το χρόνο, ή $ 163,510 μία ώρα.

Ποια είναι η αναμενόμενη αύξηση της απασχόλησης για τους ολιστικούς ιατρούς;

Λοιπόν, η απασχόληση ολιστικών ιατρών θα πρέπει να αυξηθεί κατά 22 τοις εκατό μεταξύ 2008 και 2018, σύμφωνα με το BLS. Η επέκταση της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης θα συνεχίσει να αυξάνει την ανάγκη για περισσότερα ολιστική θεραπευτές.

Ειλικρινά, ο αυξανόμενος ηλικιωμένος πληθυσμός θα προκαλέσει επίσης ζήτηση για ολιστικούς ιατρούς, ιδιαίτερα στην Ιαπωνία χαμηλού εισοδήματος περιοχές. Εκτός αυτού, οι ολιστικοί γιατροί που εκτελούν τις πιο συνήθεις πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης θα βρουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης.

Τι μπορώ να κάνω με μια ολιστική πιστοποίηση θεραπείας;

Ειλικρινά, ο τομέας της ολιστικής ιατρικής είναι μεγάλος, όπως και οι ειδικότητες της παραδοσιακής ιατρικής. Ωστόσο, εδώ είναι μερικές από τις πολλές πιθανές σταδιοδρομίες στην ολιστική υγειονομική περίθαλψη που μπορείτε να ακολουθήσετε με το πιστοποιητικό σας:

 • ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
 • Χειροπράκτορας
 • Εκπαιδευτής γιόγκα
 • Reiki practitioner
 • Ο βελονιστής / Γιατρός της κινεζικής ιατρικής
 • Tai Chi ή Qigong Instructor
 • Βιοφοριακός επαγγελματίας
 • Ολιστική φροντίδα της περιποίησης της επιδερμίδας ή αισθητικός
 • Κινησιολόγος ή εκπαιδευτής της θεραπείας κίνησης

Πώς μπορώ να γίνω ένας ολιστικός θεραπευτής;

#1: Αποκτήστε τους απαραίτητους βαθμούς

Λοιπόν, θα κερδίσετε πρώτα ένα πτυχίο με προαπαιτούμενα μαθήματα. ΕΝΑ πτυχίο είναι μια σχεδόν γενική απαίτηση για εισαγωγή στην ιατρική σχολή. Ωστόσο, μερικά προγράμματα εξετάζουν αιτήσεις από σπουδαίους φοιτητές με κάποια μαθήματα κολλεγίων.

Εκτός αυτού, τα μαθήματα περιλαμβάνουν τη χημεία, τη φυσική, τη βιολογία, τα αγγλικά και τα μαθηματικά. Ένας φοιτητής που επιθυμεί να γίνει ιατρός (MD) ή ένας γιατρός της οστεοπαθητικής ιατρικής (DO) πρέπει να λάβει Ιατρικό κολλέγιο Δοκιμή εισαγωγής (MCAT).

#2. Κερδίστε ιατρικό, χειροπρακτικό ή νατουροπαθητικό πτυχίο ιατρικής

Ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές βαθμού για να γίνεις γιατρός, μέσα στο οποίο η απόσταση διαφέρει από την πρακτική ως ολιστική θεραπευτής. Τα νόμιμα αναγνωρισμένα ιατρικά πτυχία στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν το MD, το DO, το ND (Naturopathic Doctor) και το DC (Doctor of Chiropractic).

Τα NDs, DCs και DOs διδάσκονται να προσεγγίζουν την ασθένεια και την υγεία από μια ολιστική άποψη, ενώ τα MDs συνήθως δεν είναι. Στην πραγματικότητα, αυτά τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν γενικά τουλάχιστον τέσσερα χρόνια κατάρτισης που ακολουθείται από διαμονή 2-6 χρόνια.

#3: Ολοκλήρωση πρακτικής άσκησης / διαμονής

Έτσι, το τμήμα διαμονής ή πρακτικής άσκησης της ιατρικής σχολικής εκπαίδευσης επιτρέπει στον φοιτητή να εργάζεται υπό επίβλεψη ως γιατρός σε τομέα της επιλογής του. Ωστόσο, οι απόφοιτοι που επιδιώκουν τη σταδιοδρομία ως ολιστικοί γιατροί πρέπει να βρουν κατοικίες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά τους. Οι ιατροί MD και οι ιατρείοι έχουν μια μεγάλη ποικιλία ιατρικών ειδικοτήτων από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν.

Ωστόσο, περιλαμβάνουν ιατρική έκτακτης ανάγκης, μαιευτική, χειρουργική επέμβαση και γενική ιατρική. Πράγματι, οι κοινές κατοικίες για τους χειροπράκτες είναι η διαγνωστική απεικόνιση και η αθλητική ιατρική. Οι νευροπαθητικοί γιατροί μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε νευρολογία, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις ή στην υγεία των γυναικών, μεταξύ άλλων.

#4: Λήψη άδειας

Στις ΗΠΑ, όλοι οι γιατροί και οι χειρουργοί πρέπει να λάβουν άδεια. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση μίας ή περισσοτέρων κατοικιών, οι ΥΔ και οι ΔΔ είναι επιλέξιμοι για να αποκτήσουν άδεια μετά τη διεξαγωγή πρακτικών και γραπτών εξετάσεων. Έτσι, η Αμερικανική Εξέταση Αδειών Ιατρικής (USMLE) είναι για MD.

Επίσης, η Ολοκληρωμένη Οστεοπαθητική Εξέταση Αδειών Ιατρικής (COMLEX-ΗΠΑ) απευθύνεται σε ΔΟΠ. Ωστόσο, οι Chiropractors πρέπει να έχουν άδεια σε όλες τις χώρες του 50 και στην περιφέρεια της Κολούμπια. Παρόλα αυτά, οι εξετάσεις χορήγησης άδειας δίνονται σε κρατικό επίπεδο και ποικίλλουν ανάλογα με τη δικαιοδοσία.

Για τις ΝΔ, οι νόμοι περί αδειοδότησης διαφέρουν ανάλογα με το κράτος, με ορισμένες αμερικανικές χώρες να μην έχουν απαιτήσεις αδειοδότησης. Στην πραγματικότητα, σε κράτη που απαιτούν άδεια για την ΝΔ, η ΝΔ πρέπει να έχει βαθμολογηθεί σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο σχολείο της νατουροπαθητικής ιατρικής. Επίσης, η ND πρέπει να περάσει από την εξέταση Naturopathic Physician Licensing Exam (NPLEX).

#5: Μάθετε για τις ολιστικές θεραπευτικές μεθόδους

Ωστόσο, τα προγράμματα ολιστικής κατάρτισης σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία επιτρέπουν στους γιατρούς να έχουν περισσότερες γνώσεις. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πιθανότητες για ιατρούς να πραγματοποιήσουν τις θεραπείες.

Τέλος, οι ολιστικοί γιατροί θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην πρακτική τους ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, βελονισμό, βιοανάδραση και άλλες ολιστικές θεραπευτικές μεθόδους.

# 6: Γίνετε ένας ολιστικός θεραπευτής

Τέλος, τώρα μπορείτε να γίνετε ένας ολιστικός θεραπευτής. Ωστόσο, οι ολιστικοί γιατροί μπορεί να εργάζονται σε ολοκληρωμένες ιατρικές κλινικές. Αν και άλλοι μπορούν να επιλέξουν να ανοίξουν τις ολιστικές θεραπευτικές ιατρικές πρακτικές τους.

Ειλικρινά, οι ευκαιρίες στον τομέα αυτό επεκτείνονται καθώς οι πάροχοι ασφάλισης υγείας καλύπτουν όλο και περισσότερο συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπευτικές αγωγές.

Συμπέρασμα

Πράγματι, οι ολιστικοί ιατροί είναι υπεύθυνοι για το συνδυασμό διαφορετικών εναλλακτικών λύσεων υγείας για να βοηθήσουν στην θεραπεία ενός ασθενούς. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στην υγειονομική περίθαλψη περιλαμβάνουν γιόγκα, κινεζική ιατρική, ρεφλεξολογία και βελονισμό.

Από την άλλη πλευρά, οι ολιστικοί θεραπευτές τονίζουν επίσης την ψυχική υγεία. Ωστόσο, το κάνουν αυτό εστιάζοντας σε αυτό όσο κάνουν με τη σωματική υγεία ενός ασθενούς.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι ολιστική ιατρική;

Ολιστική ιατρική είναι μια μορφή επούλωση που θεωρεί ολόκληρο το άτομο (σώμα, μυαλό, πνεύμα και συναισθήματα) στην αναζήτηση της καλύτερης υγείας και ευεξίας.

Γιατί είναι καλύτερα η ολιστική ιατρική;

Τίμια, Ολιστική ιατρική είναι σημαντική για τη μακροπρόθεσμη υγεία, επειδή όχι μόνο θα βοηθήσει ένα υπάρχον πρόβλημα αλλά θα βοηθήσει στην πρόληψη άλλων προβλημάτων κάτω από τη γραμμή. Θεραπείες στο ολιστική ιατρική έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση του σώματος συνολικά με έμφαση στην υγεία.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει ένας ολιστικός θεραπευτής;

Λοιπόν, ένα πτυχίο εναλλακτικής ιατρικής μπορεί να πάρει την επόμενη φορά για να ολοκληρωθεί: Ένα πρόγραμμα πτυχίο πανεπιστημίου διαρκεί τέσσερα χρόνια? Τα προγράμματα σπουδών Master απαιτούν συνήθως δύο χρόνια, ενώ τα προγράμματα διδακτορικών διατριβών διαρκούν μεταξύ τεσσάρων και πέντε ετών.

Πόσο κοστίζει το σχολείο naturopathic;

Στην πραγματικότητα, αν παρακολουθήσετε μια τετραετή εκπαίδευση naturopathic σχολείο με πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσει περίπου $ 25,000 ανά έτος.

Μπορώ να γίνω ολιστικός θεραπευτής online;

Ειλικρινά, σε απευθείας σύνδεση νευροπαθητικά προγράμματα υπάρχουν, αλλά οι επαγγελματικές οργανώσεις συχνά αποθαρρύνουν τους σπουδαστές από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση επειδή η ιατρική είναι ένας τέτοιος πρακτικός τομέας.

Ποιες είναι οι ολιστικές σταδιοδρομίες;

Οι σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν: Βελονισμός, Αγιουρβέδα, Βιοανάδραση, Ενεργειακή επούλωση, Καθοδηγούμενη απεικόνιση, Ύπνωση, Θεραπεία μασάζ και Κινησιολογία ή θεραπείες κίνησης.

Πηγή: worldscholarshipforum.com

Προεπιλεγμένη Εικόνα
admin
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial