Σπουδές σε Τμήμα Οδοντιατρικής

Η Οδοντιατρική είναι το επάγγελμα όπου οι επιστήμονες ασχολούνται με την φροντίδα των δοντιών, των ιστών που τα περιβάλλουν και γενικότερα ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Εφαρμόζουν προληπτική ή θεραπευτική αγωγή και αποκατάσταση.

Οι σπουδές της οδοντιατρικής γίνονται τόσο στα τμήματα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης και η φοίτηση είναι 10 εξάμηνα. Παρακάτω θα βρεις και την μονογραφία που εξηγεί περισσότερα για την οδοντιατρική Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ευκαιρίες Εργασίας

Ως οδοντίατρος, μπορείς να εργασθείς τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και στον ιδιωτικό. Εάν πάλι μέσα από την φοίτηση σου σε κερδίσει μια ακαδημαϊκή καριέρα, μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακό και εξειδικεύσεις αποκτώντας επιπλέον εμπειρίες.

  • Δημόσιος Τομέας
  • Ιδιωτικός Τομέας
  • Εκπαίδευση

Οδοντιατρική Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα για το επάγγελμα του οδοντιάτρου στην παρακάτω μονογραφία. Για απορίες σχολιάστε στο άρθρο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

Υποβολή απάντησης

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!