Τεχνικά Επαγγέλματα

Τα Τεχνικά Επαγγέλματα αποτελούν μια ιδιαίτερη ομάδα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες που έχουν να κάνουν με τη Μηχανολογία, την Τεχνολογία, τους Αυτοματισμούς και τον Κατασκευαστικό Κλάδο.

Επαγγέλματα

  • Ξυλουργός
  • Υδραυλικός
  • Ηλεκτρολόγος
  • Χρωματιστής (Βαφέας)

Τεχνικός Μηχανοτρονικής

Εάν σου αρέσουν τα συνεργεία, τα εργαλεία, τα αυτοκίνητα και η μηχανές, η ειδικότητα Τεχνικός Μηχανοτρονικής (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών αναψυχής) είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Τεχνικός Αυτοματισμού

Γλώσσα προγραμματισμού Arduino, Internet of Things, γνώσεις για τα συστήματα ψηφιακού αυτοματισμού και για τα «έξυπνα» συστήματα αυτόματου ελέγχου σε κατοικίες (Smart Home) ή σε βιομηχανίες δεν θα αποκτήσεις σε πολλές σχολές.  Ο Τεχνικός Αυτοματισμών είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που εγκαθιστά και επισκ

Σχολή Οδηγών (Εκπαιδευτές)

Ο Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών καταρτίζεται σε ένα επάγγελμα που απαιτεί τεχνικές και επικοινωνιακές ικανότητες, υπευθυνότητα και γνώσεις σε νομικά και πρακτικά θέματα.

Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

Ο Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων είναι ένας επαγγελματίας εξειδικευμένος στη χρήση, τη λειτουργία, την επισκευή και τη συντήρηση ιατρικών οργάνων κάθε είδους: ακτινολογικά μηχανήματα, μονάδες τεχνητού νεφρού, καρδιογράφοι, απεικονιστικά μηχανήματα (πχ μαγνητικοί τομογράφοι), βηματοδότες, ειδικά monitor που χρησιμοποιούνται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κ.ο.κ.

Στέλεχος στην Τεχνολογία Τροφίμων & Ποτών

Τα τρόφιμα και τα ποτά αποτελούν έναν κλάδο με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Το “Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών” διαθέτει γνώσεις απαραίτητες για τη διασφάλιση της παραγωγής προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιβάλλουν η κείμενη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα.

Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών προϊόντων

Η Βιομηχανία των Φαρμάκων και Καλλυντικών αναδεικνύεται σε μια από τις πλέον κερδοφόρες αγορές με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Η ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων προετοιμάζει επαγγελματίες με ολοκληρωμένες θεωρητικές γνώσεις και ικανότητα να εκτελέσουν πρακτικές εφαρμογές στην εργαστηριακή και βιομηχανική παραγωγική διαδικασία προϊόντων.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial