Διαδικτυακά Μαθήματα στα Ελληνικά

Λίστα με online μαθήματα στα Ελληνικά.

e-gnosis

Εκτός των δια ζώσης μαθημάτων, υπάρχει η δυνατότητα και on line μαθημάτων, με μοναδική επιβάρυνση του μαθητή το κόστος των εξετάσεων.

TEACHERSnet

Πλατφόρμα αναζήτησης μαθημάτων με μεγάλη ποικιλία. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον καθηγητή που σε ενδιαφέρει και να προγραμματίσεις το επόμενό σου μάθημα.

GoStudent

Δημοφιλής πλατφόρμα μαθημάτων η οποία σου δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος. Η επικοινωνία με τους καθηγητές γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας.

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Σου δίνει τη δυνατότητα να δεις το πλήρες προφίλ του καθηγητή, τις σπουδές του και τη διαθεσιμότητά του και να επικοινωνήσεις με όποιον σε ενδιαφέρει. Η πλατφόρμα σε διαβεβαιώνει για την πιστοποίηση και την άδεια διδασκαλίας των καθηγητών.

Studypath

Αναζητάς τον καθηγητή και το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και επικοινωνείς μαζί του. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής ή συνδρομής.

InstaTeacher

Αναζητάς το μάθημα που θες να παρακολουθήσεις και επικοινωνείς με τον καθηγητή

Coursity

Μαθήματα σε συνεργασία με ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίων. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, υπάρχει μόνο κόστος της πιστοποίησης.

Mathesis

Δωρεάν ασύγχρονη παρακολούθηση του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει μόνο κόστος για την πιστοποίηση.

Ανοιχτά Μαθήματα

Παραπάνω από 4000 ανοικτά μαθήματα που διδάσκονται στα ελληνικά Πανεπιστήμια και προσφέρονται δωρεάν σε μαθητές, φοιτητές, αποφοίτους, επαγγελματίες. Δεν παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial