Θέση Εργασίας: Copywriter

Το FutureGeneration μεγαλώνει και αναζητά νέους Copywriters για να ενταχθούν στην εθελοντική ομάδα του.

Ως Copywriter θα αποκτήσεις τις παρακάτω ικανότητες:

 • Κριτική σκέψη.
 • Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία.
 • Διαχείριση χρόνου και συνέπεια.
 • Open-mind προσέγγιση.
 • Εξαιρετική ορθογραφία στην Ελληνική γλώσσα.
 • Δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας.

Θα μάθεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις για την σωστή ανάλυση, την οργάνωση ενός πλάνου και μιας τακτικής. Καθώς και τον τρόπο συγγραφής άρθρων που βασίζονται στην ψυχολογία των αναγνωστών και στο marketing. Το πως θα τα μάθεις όλα αυτά, το αφήνεις πάνω μας, αρκεί να υπάρχει από εσένα όρεξη για μάθηση και εξέλιξη.

Η θεωρία γίνεται πράξη, η πράξη κουκίδες στο βιογραφικό σου και αυτό με την σειρά του οδηγεί στην εξέλιξη του εαυτού σου.

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και ανακάλυψε το ταλέντο σου! Επικοινώνησε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, εκδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον σου.

  Αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου.

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

  Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

  error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

  Join the Future

  Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

  You have successfully subscribed to the newsletter

  Ουπς, κάτι πήγε στραβά!