Αθλητισμός

Ο τομέας του Αθλητισμού αφορά όλα εκείνα τα Αθλητικά Επαγγέλματα που σχετίζονται με άθληση όπως προπονητική, διοικητικές θέσεις, αθλητικός δημοσιογράφος κ.ο.κ. Αν και η άθληση είναι απαραίτητη για όλους ώστε να υπάρχει καλή φυσική κατάσταση, υπάρχουν άτομα που ασχολούνται τόσο επαγγελματικά όσο και ημι-επαγγελματικά με τον τομέα του Αθλητισμού.

Οι επαγγελματίες αθλητές μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα με το άθλημα, σχεδόν όλοι οι αθλητές χαρακτηρίζονται από υπομονή και επιμονή, απο δυναμισμό και έντονη πειθαρχεία. Ένας αθλητής σέβεται τους συναγωνιστές του, τον προπονητή του και πάνω απο όλα τον εαυτό του, την σωματική και ψυχική υγεία του.

  • Ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία
  • Άριστη φυσική κατάσταση
  • Εντιμότητα, ηθική ακεραιότητα
  • Δυναμισμός και αποφασιστικότητα
  • Ηγετικές δεξιότητες
  • Αμοιβαία ηθική δέσμευση και αφοσίωση

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από έντονη σωματική άσκηση, υγειινή διατροφή και προσήλωση στον στόχο.

Ανάλογα το άθλημα και τις ικανότητες του, οι αμοιβές και ο μισθός ποικίλει. Στον τομέα του Αθλητισμού υπάρχουν bonus αλλά και χορηγίες. Έτσι λοιπόν, ο αθλητής μπορεί να έχει πολλαπλές εισροές χρημάτων.

Που να σπουδάσεις

Στο FutureGeneration, θα βρεις πάνω από 50 Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και άλλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που μπορείς να σπουδάσεις και να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial