Εκπαίδευση

Ο Κλάδος της Εκπαίδευσης αφορά όλα τα επαγγέλματα και τις δραστηριότητες εκείνες, που στοχεύουν στην δημιουργία ενός χαρακτήρα. Πραγματική εκπαίδευση σημαίνει προβληματισμός, σκέψη, αναζήτηση, δημιουργία! Μέσα από την εκπαίδευση ο μαθητής ή ο φοιτητής αποκτά έναν τρόπο σκέψης και προσέγγισης προβλημάτων. Αναπτύσει διάφορες δεξιότητες και ικανότητες που θα τον βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας.

Στην Ελλάδα ο Κλάδος της Εκπαίδευσης είναι αρκετά θολός. Για το FutureGeneration, εκπαίδευση δεν σημαίνει μόνο Νηπιαγωγός και Δάσκαλος. Σημαίνει μεταφορά ενός τρόπου σκέψης, διαδικασιών, γνώσεων και πολλών άλλων σε μια ομάδα Ανθρώπων που τα χρειάζονται. Βεβαίως και είναι ένας γενικός ορισμός αλλά κανένας δεν σε εμποδίσει από το να εργαστείς ως συγγραφέας ενός βιβλίου, από το να γράψεις παραμύθια με τις δικές σου ιστορίες, από το να εργαστείς στο storytelling, από το να δημιουργήσεις την δικιά σου ψηφιακή κοινότητα μαθητών σε διάφορες πλατφόρμες ή ακόμη και από το να κάνεις διαδικτιακά ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι προοπτικές και δυνατότητες ενός Εκπαίδευτικού είναι πολλές παραπάνω από όσες διαβάσεις σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες ή ακους από άτομα που σκέφτονται ακόμη με τον τρόπο σκέψης της προηγούμενης δεκαετίας. Ως FutureGeneration ξέρουμε πως να δημιουργούμε το μέλλον, πως να ανάβουμε αυτή τη μικρή σπίθα που χρειάζεσαι.

Κάνε το επόμενο βήμα και άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο!

Επαγγέλματα

  • Ειδικός Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
  • Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών
  • Καθηγητής Ξένων Γλωσσών
  • Καθηγητής Ζωγραφικής
  • Καθηγητής Μουσικής

Σχολές και Τμήματα

Ο δάσκαλος, ο νηπιαγωγός, ο καθηγητής αγγλικών, ο καθηγητής πρωτοβάθμιαςδευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο δάσκαλος οδήγησης αποτελούν χαρακτηριστικά επαγγέλματα αυτής της κατηγορίας. Ποια όμως σχολή πρέπει να σπουδάσει κανείς για να κάνει αυτά τα επαγγέλματα? Ποια Πανεπιστήμια στην Ελλάδα προσφέρουν προπτυχιακό και μεταπτυχικό πρόγραμμα σπουδών στον Τομέα της Εκπαίδευσης;

  • Φιλολογίας
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία
  • Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών

Που να σπουδάσεις

Στο FutureGeneration, θα βρεις πάνω από 50 Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και άλλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που μπορείς να σπουδάσεις και να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας.

Let’ s grow together!

Το περιεχόμενο του FutureGeneration δημιουργείται, διορθώνεται και επεκτείνεται από όλους. Η ομάδα του FutureGeneration είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση. Μπορεί να λείπει ένα Πανεπιστήμιο, να υπάρχουν άλλα σχετικά επαγγέλματα που δεν τα έχουμε αναφέρει ακόμη ή ακόμη και να θεωρείτε πως θα ήταν χρήσιμες κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial