Αισθητική & Ομορφιά

Η τέχνη της ομορφιάς και η υγεία του προσώπου και σώματος.

Τι είναι η αισθητική & ομορφιά;

Ο Κλάδος Αισθητικής και Ομορφιάς αφορά σπουδές και επαγγέλματα σχετικά με την περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισης και όχι μόνο. Ο Κλάδος χαρακτηρίζεται από καλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας. Τα επαγγέλματα του τομέα ομορφιάς συνδυάζουν την επαγγελματική αποκατάσταση με τη δημιουργικότητα και την ευελιξία στην επαγγελματική σταδιοδρομία.

Υπάρχει δυνατότητα εξειδίκευσης με μεγάλη ζήτηση σε “παραϊατρικές εφαρμογές στην αισθητική” και σε “θεραπείας spa”. Αυτό γίνεται μέσα από διάφορα σεμινάρια και άλλα εκπαιδευτικά επιμορφωτικά προγράμματα.

Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον (Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή)

Τι επαγγέλματα μπορείς να κάνεις ;

Στην κατηγορία της αισθητικής και ομορφιάς, ανήκουν επαγγέλματα όπως Σχεδιαστής Μόδας, Κομωτής, Τεχνικός Θεατρικού Μακιγιάζ και Θεατρικών Κομμώσεων, Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής, Τεχνικός Μακιγιάζ & Αισθητικής, Στυλίστας, Makeup Artist, Αισθητικός, Nail Artist,Μασέρ κ.α.

Επαγγέλματα σχετικά με Αισθητική & Ομορφιά

Επάγγελμα Στυλίστας (Σύμβουλος Ένδυσης)

Το στύλ ήταν και θα είναι για πάντα μέσα στην καθημερινότητα μας. Η μόδα αλλάζει κάθε τόσο, οι τάσεις αλλάζουν και όλοι μας προσαρμοζόμαστε σε νέες καταστάσεις, νέες ιδέες. Ο Στυλίστας – Ενδυματολόγος ή Σύμβουλος Ένδυσης είναι ο

Επαγγέλματα σχετικά με Αισθητική & Ομορφιά

Makeup Artist (Μακιγιέρ/Μακιγιέζ)

Αυτός που ασχολείται με το Επαγγελματικό Μακιγιάζ εκτελεί τις ακόλουθες κύριες επαγγελματικές δραστηριότητες: Μακιγιάζ Τηλεόρασης Μακιγιάζ Κινηματογράφου Μακιγιάζ Θεάτρου Μακιγιάζ Φωτογραφίας Μακιγιάζ Μόδας Μακιγιάζ Διαφήμισης Πώληση καλλυντικών με ουδέτερα συστατικά, είδη Μακιγιάζ. Δεξιότητες Ο ειδικός στο Επαγγελματικό Μακιγιάζ:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial