Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών (Π.Π.) είναι δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα (Ρίο) στον Νομό Αχαΐας. Τμήματα του Πανεπιστημίου βρίσκονται στην Πάτρα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, το Αίγιο, τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Ιδρύθηκε το 1964 και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.

Αποτελείται από επτά (7) σχολές, συγκροτούμενες από τριάντα πέντε (35) ακαδημαϊκά τμήματα, με περισσότερους από 33.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και περισσότερα από 700 άτομα διδακτικού προσωπικού (μέλη ΔΕΠ) και περίπου 226 μέλη επιστημονικού προσωπικού. Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι αναγνωρισμένο διεθνώς για την ποιότητα της έρευνας και της διδασκαλίας του.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Τηλέφωνο: 2610 99 7120, 2610 99 7100
  • Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη Πατρών 265 04
  • Ιστοσελίδα: upatras.gr
  • Έτος Ίδρυσης: 1964

Σχολές και Τμήματα

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας
Σχολή Επιστημών Υγείας
Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Σχολή Θετικών Επιστημών
Σχολή Νομικών Επιστημών
Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σχολή Πολυτεχνική

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!