Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένα δημόσιο πολυεδρικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Ιδρύθηκε το 1984 και αποτελείται από πέντε Σχολές και συνολικά δεκαεπτά Τμήματα, με πανεπιστημιακές μονάδες στη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Ρόδο, τη Σύρο και τη Λήμνο, συγκροτώντας ένα εκπαιδευτικό δίκτυο που καλύπτει όλους τους νομούς του Αιγαίου Πελάγους.

Το πρώτο τμήμα που λειτούργησε, το ακαδημαϊκό έτος 1984-1985, ήταν το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, στη Χίο. Στα πέντε πρώτα χρόνια της λειτουργίας του το Πανεπιστήμιο αποτελούνταν από επτά ακαδημαϊκά τμήματα αλλά μετά το 1994 τριπλασίασε το μέγεθός του και το 2000 λειτουργούσαν δέκα επτά τμήματα. Το νεότερο τμήμα, το τμήμα Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στην Χίο, ιδρύθηκε το 2017.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σχολές και Τμήματα

Πολυτεχνική Σχόλη
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Περιβάλλοντος

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τμήμα Διοίκησης ΕπιχειρήσεωνΤμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών ΥπηρεσιώνΤμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα ΜαθηματικώνΤμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής ΕκπαίδευσηςΤμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού ΣχεδιασμούΤμήμα Μεσογειακών Σπουδών

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!