Επάγγελμα Διαχειριστής eCommerce

Διαχειριστής eCommerce / Social media channels είναι ο επαγγελματίας που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του περιεχομένου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και των site/blog και eshop μιας επιχείρησης. Μέσα στα καθήκοντά του εντάσσονται τόσο η δημιουργία, όσο και η δημοσίευση περιεχομένου για τις πλατφόρμες αυτές, όσο και η επικοινωνία, η παρακολούθηση και η απάντηση σε σχόλια και inbox που γράφονται από followers. Πρέπει να είναι ενήμερος για όλες τις τάσεις γύρω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις νέες τεχνολογίες που προκύπτουν, ενώ πολύ σημαντική για τη θέση αυτή είναι η τακτική συνεργασία με άλλα τμήματα όπως για παράδειγμα το ΙΤ, το εμπορικό τμήμα και φυσικά το εμπορικό, το creative, το τμήμα πωλήσεων και marketing.

Προαπαιτούμενα

  • Σύνηθες προαπαιτούμενο για τη θέση αυτή είναι οι δεξιότητες στη συγγραφή κειμένων,
  • Η δυνατότητα παραγωγής εικόνων, μικρών βίντεο και εργαλείων γραφιστικής,
  • Η γνώση και η εμπειρία πάνω σε Εcommerce και Content Management πλατφόρμες

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

Προεπιλεγμένη Εικόνα

Υποβολή απάντησης

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!