Επάγγελμα Εκπαιδευτής Σκυλιών Αστυνομίας

Τα σκυλιά έχουν αποδειχθεί ότι είναι το ζώο που βρίσκεται πιο κοντά στην ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, μερικοί από αυτούς μπορούν τώρα να διαβάσουν τα συναισθήματα των ιδιοκτητών τους. Εκτός από το να είναι ο φίλος του ανθρώπου, τα σκυλιά συνήθως ονομάζονται K-9 ή οι αστυνομικοί σκύλοι μπορούν να βοηθήσουν την αστυνομία και άλλο προσωπικό επιβολής του νόμου. Η συναρπαστική ερώτηση είναι πώς;

Λοιπόν, αυτά τα σκυλιά υποβάλλονται σε ειδική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές αστυνομικών σκύλων. Ως εκ τούτου, αν σας αρέσουν τα σκυλιά και όπως τους έχουν ως κατοικίδια ζώα? μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε μια σταδιοδρομία από την αγάπη σας για τα σκυλιά. Αν αναρωτιέστε πώς; Αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς να γίνετε αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι.

Έτσι, θα σας τραβήξω έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να γίνει αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών. Αυτό θα απαιτήσει τη σωστή εκπαίδευση, πόσο θα κάνετε και τι θα συμβεί στο K9 σας κατά τη συνταξιοδότησή σας από την ενεργό υπηρεσία. Μπορείτε να δείτε γρήγορα τον πίνακα περιεχομένου παρακάτω για να πάρετε μια επισκόπηση όλων αυτών που θα συζητηθούν λεπτομερώς.

Ποιος είναι εκπαιδευτής αστυνομικών σκύλων;

Αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών είναι κάποιος που διδάσκει ένα σκυλί βασικά σήματα χέρι και ορισμένες δεξιότητες της αστυνομίας. Αυτές οι ικανότητες δύναμης περιλαμβάνουν:

 • Παρακολούθηση και αλίευση εγκληματιών
 • Ανίχνευση λαθρεμπορίου και εκρηκτικών
 • Βοήθεια στην αναζήτηση κτιρίων
 • Περιπολίες
 • Προστασία των εκπαιδευτών τους και άλλων μελών της αστυνομίας

Στην πραγματικότητα, ένας αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών είναι αυτός που εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία κατάρτισης που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε προσωπικούς ιδιοκτήτες σκύλων εκτός από την επιβολή του νόμου.

Βασικά, ένας αστυνομικός εκπαιδευτής σκύλων διδάσκει στο σκυλί πώς να ανταποκρίνεται σε εντολή, να είναι υπάκουος στις οδηγίες και να έχει τα σκυλιά K9 εξοικειωμένα με ανθρώπινη επαφή και φωνές.

Πόσο κάνουν οι αστυνομικοί εκπαιδευτές σκυλιών;

Λοιπόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία μισθών για ένα αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιώντου μισθού. Ωστόσο, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτές σκύλων έλαβαν ετήσιο μέσο εισόδημα 26,610 δολαρίων, ενώ οι αστυνομικοί και οι αξιωματικοί περιπολιών του σερίφη, γενικά, κέρδισαν 58,320 δολάρια, σύμφωνα με το BLS το 2015.

Επίσης, ο μέσος μισθός για όλους τους εκπαιδευτές ζώων ήταν 27,690 δολάρια το 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία της BLS. Αν και οι μισθοί εξαρτώνται από την εμπειρία και τη γεωγραφική θέση σας, καθώς και από τις πιστοποιήσεις που έχετε κερδίσει.

Τι εκπαιδευτικά προσόντα χρειάζομαι για να γίνω εκπαιδευτής K9;

Οι περισσότεροι εκπαιδευτές σκύλων ήταν οι πρώτοι, αστυνομικοί. Έτσι, αν θέλετε να γίνετε αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών, θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως αστυνομικός. Πρέπει να ολοκληρώσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση της αστυνομικής ακαδημίας και μία έως δύο χρόνια εμπειρίας περιπολίας, προτού γίνει επιλέξιμη για μεταφορά σε ειδικό τμήμα K9.

Ωστόσο, η εμπειρία σας ως τακτικός αξιωματικός περιπολίας επιτρέπει στους υποψήφιους αξιωματικούς k9 να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στην επιβολή του νόμου, να οικοδομήσουν σχέσεις και να κάνουν μια θετική εντύπωση στο τμήμα.

Παρ ‘όλα αυτά, έχοντας έναν συνεργάτη ή έναν πτυχίο μπορεί να κάνει τους υποψήφιους εκπαιδευτές k9 πιο ανταγωνιστικούς στη διαδικασία επιλογής για αυτό το ειδικό καθήκον, ανάλογα με μια συγκεκριμένη πολιτική αστυνομικού τμήματος. Τα παρακάτω πρέπει να γίνουν πριν γίνει εκπαιδευτής k9.

 • Πρέπει να αποκτήσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση ή / και επαγγελματική εμπειρία για να γίνετε αστυνομικός.
 • Υποβάλετε αίτηση για έναν ανοικτό αστυνομικό ή για την επιβολή του νόμου.
 • Πρέπει να υποβληθείτε σε έρευνα ιστορικού και να δώσετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει και περάσει μια δοκιμή polygraph.
 • Πάρτε και περάστε μια σειρά από φυσικές εξετάσεις φυσικής κατάστασης.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει και περάσει μια ιατρική εξέταση.
 • Πρέπει να πάρετε μια συνέντευξη.
 • Βεβαιωθείτε ότι σας προσλαμβάνουν ως αστυνομικό.
 • Αποκτήστε εμπειρία ως αστυνομικός, συνήθως τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια.
 • Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για ανοικτή θέση αστυνομικού εκπαιδευτή σκύλου.
 • Πάρτε μια συνέντευξη για τη θέση.
 • Ξεκινήστε να εργάζεστε ως αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών.
 • Πάρτε την κατάρτιση στην εργασία.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να εκπαιδεύσει ένα αστυνομικό σκυλί;

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι εκπαιδευτές αρχίζουν να δοκιμάζουν και να γυμνάζουν τα κουτάβια κουτάβι όταν είναι εβδομάδες 6. Ένα παράδειγμα δοκιμής ενός κουταβιού σε νεαρή ηλικία είναι να κυλήσει μια μπάλα κάτω από έναν καναπέ. Πολλά από τα κουτάβια θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια να πάρουν την μπάλα αφού είναι μακριά. Ωστόσο, το ένα επίμονο κουτάβι που συνεχίζει να προσπαθεί να πάρει την μπάλα για αρκετά λεπτά δείχνει ένα υψηλό φυσικό δίσκο που είναι κρίσιμο για τα αστυνομικά σκυλιά.

Έτσι, όταν ένα σκυλί επιλέγεται από ένα τμήμα για να είναι το επόμενο K-9, η αρχική εκπαίδευσή τους περιπολίας διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Το σχολείο ανίχνευσης ναρκωτικών ή εκρηκτικών συνήθως λαμβάνει εβδομάδες 3-4. Μετά την αρχική εκπαίδευση, οι ομάδες K-9 θα εκπαιδεύονται με συνέπεια για να διατηρούν τις δεξιότητές τους. Όλη η εκπαίδευσή τους τεκμηριώνεται σε αρχεία καταγραφής δικαστήριο στο μέλλον.

Τι συμβαίνει με ένα σκυλί της αστυνομίας όταν συνταξιοδοτείται;

Στην πραγματικότητα, η πόλη θα πουλήσει το σκυλί στον χειριστή για $ 1 κατά τη συνταξιοδότηση του σκύλου. Αυτή η συναλλαγή πώλησης απελευθερώνει την πόλη από την ευθύνη. Στην πραγματικότητα, επιτρέποντας στο K-9 να παραμείνει στο σπίτι του χειριστή του είναι ο πιο ανθρώπινος τρόπος για να απολαύσει το K-9 τη συνταξιοδότησή του.

Πόσο κοστίζει ένα αστυνομικό σκυλί;

Η τρέχουσα τιμή για ένα σκύλο της αστυνομίας είναι περίπου 12,000 δολάρια, εξαιρουμένης της εκπαίδευσης. Το αρχικό κόστος για την εκπαίδευση του σκύλου για περιπολία και ανίχνευση είναι άλλα 11,000 δολάρια. Ως εκ τούτου, το συνολικό κόστος για την αγορά και την αρχική εκπαίδευση ενός αστυνομικού σκύλου είναι περίπου 22,500 δολάρια.

Αυτό δεν περιλαμβάνει κατάρτιση συντήρησης, εξοπλισμό ή προμήθειες, η οποία προσθέτει έως και χιλιάδες δολάρια ανά ομάδα K-9 κάθε χρόνο.

Ποια φυλή σκυλιών χρησιμοποιείται κυρίως ως αστυνομικός σκύλος;

Ειλικρινά, οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες φυλές για αστυνομικούς και στρατιωτικούς σκύλους σε όλο τον κόσμο είναι Γερμανικοί Ποιμενικοί και Βελγικό Μαλινόϊ. Και οι δύο φυλές έχουν χρησιμοποιηθεί για αστυνομική εργασία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι και τα δύο πολύ ευέλικτα σκυλιά που διαθέτουν πολλές ιδιότητες που είναι σημαντικές για την εργασία που κάνουν.

Αυτά τα σκυλιά είναι δυνατά, γρήγορα, ευκίνητα, έξυπνα, πιστά και βέβαια έχουν μια υπέροχη μύτη για να ξεμπερδεύουν τους κακούς, τα ναρκωτικά και τα εκρηκτικά. Έχουν μια μεγάλη συμπεριφορά, που επιτρέπει σε κάποιον να τους παρουσιάσει στο κοινό κατά τη διάρκεια των demos.

Ποια είναι η αναμενόμενη αύξηση της απασχόλησης για τους αστυνομικούς εκπαιδευτές σκυλιών;

Λοιπόν, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, υπάρχει μια αναμενόμενη αύξηση 5% για τους αστυνομικούς εκπαιδευτές σκυλιών μεταξύ 2014 και 2024. Μπορείτε να το φανταστείτε.

Ωστόσο, ο μέσος μισθός για έναν χειριστή K9 που επιβάλλει την επιβολή του νόμου είναι 58,320 δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση του Γραφείου Εργατικών Στατιστικών των ΗΠΑ.

Είναι εκεί Πιστοποίηση για αστυνομικούς εκπαιδευτές σκύλων?

Στην πραγματικότητα, ορισμένες επαγγελματικές οργανώσεις δίνουν πιστοποιητικά στους αστυνομικούς εκπαιδευτές σκυλιών. Η Εθνική Ένωση Σκυλιών Τακτικής Αστυνομίας προσφέρει έναν επαγγελματία χειριστή / εκπαιδευτή Πιστοποίηση επάρκειας, και οι δύο εκπαιδευτές σκυλιών και αστυνομικών δυνάμεων μπορούν να επιλεγούν.

Επιπλέον, η Βόρεια Αμερική Αστυνομική Εργασία Σκυλιών Εργασίας (NAPWDA) πιστοποιεί Εκπαιδευτές NAPWDA και εκπαιδευτές NAPWDA Masters. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε που υποβάλλει αίτηση πρέπει να υπηρετεί ή να αποσυρθεί από τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου πλήρους απασχόλησης σε ένα τμήμα K-9.

Συμπέρασμα

Σύμφωνα με την έρευνα, τα σκυλιά είχαν το υψηλότερο ως τα καλύτερα κατοικίδια ζώα που μπορεί να κρατήσει κάποιος. Στην πραγματικότητα, ένας στους δέκα άνδρες θα αγαπούσε ένα σκυλί ως κατοικίδιο ζώο. Αν και αυτό δεν είναι το μόνο που απαιτείται για να γίνει εκπαιδευτής σκύλων της αστυνομίας, αποτελεί βασικό όφελος. Έτσι, αν είστε λάτρης των σκύλων, μπορείτε πραγματικά να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια σταδιοδρομία έξω από αυτό.

Moreso, εάν είστε ήδη υπάλληλος σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιβολής του νόμου. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε ότι το σκυλί σας μπορεί να σας ακούσει, να παρακολουθείτε τις ενέργειές σας και να απαντάτε με ακρίβεια και σωστά. Φανταστείτε να εργάζεστε σε μια σκηνή του εγκλήματος με ένα έξυπνο σκυλί; Θα κάνει τη δουλειά σας πιο ενδιαφέρουσα, αναζωογονητική και μια ευτυχισμένη στιγμή πάντα.

Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ταξίδι της σταδιοδρομίας σας είναι ακριβώς μπροστά σας. Δείτε λεπτομερώς πώς να γίνετε αστυνομικός εκπαιδευτής σκυλιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Αναφορές

Πηγή: https://worldscholarshipforum.com/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

Προεπιλεγμένη Εικόνα
career
Η εθελοντική ομάδα του FutureGeneration έχει ως στόχο την δημιουργία περιεχομένου που θα σε βοηθήσει στο να πάρεις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σου.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!