Επάγγελμα Πωλητής Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Πωλητής Αμοιβαίων Κεφαλαίων είναι ο επαγγελματίας ο οποίος ασχολείται με τη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας στην οποία εργάζεται αναφορικά με επενδύσεις σε Αμοιβαία Κεφάλαια.

Πιο συγκεκριμένα, διερευνά τις επενδυτικές ανάγκες των πελατών, συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό και επενδυτικό τους προφίλ και ασχολείται με τις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις στη χρηματαγορά και κεφαλαιαγορά, με στόχο την κατάλληλη σύνθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων (διαθεσίμων, ομολογιών και μετοχικού), την οποία θα προτείνει στον πελάτη.

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Ο πωλητής αμοιβαίων κεφαλαίων μπορεί να εργαστεί τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα (τράπεζες, εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, χρηματιστηριακές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου), καθώς και σε ασφαλιστικές εταιρίες.

Σπουδές

Σχετικές και εξειδικευμένες σπουδές πάνω στο αντικείμενο παρέχονται από τα παρακάτω Τμήματα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

Υποβολή απάντησης

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!