Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ιδρύθηκε με το νόμο 3391[1] του 2005 και άρχισε να λειτουργεί το 2008[2][3] όταν έλαβε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2007-2013 μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»[4] και εδρεύει στη Θέρμη του νομού Θεσσαλονίκης.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο. Έχει ως αποστολή και στόχο να παρέχει ανώτατη εκπαίδευση σε Έλληνες και ξένους και να παράγει και να μεταδίδει καινοτόμο γνώση στα επιστημονικά αντικείμενα που ασχολείται. Ειδικεύεται στην παροχή μεταπτυχιακών προγραμμάτων που απευθύνονται σε αλλοδαπούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Ελλάδα και σε Έλληνες φοιτητές που αναζητούν διεθνείς προοπτικές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Θεσσαλονίκη• 14ο χλμ. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανίων, 57001 Θέρμη
    • Τ.Θ. 141, 574 00 Σίνδος
  • ΚαβάλαΆγιος Λουκάς, Τ.Κ. 65404
  • ΣέρρεςΤέρμα Μαγνησίας, T.K. 62124
  • ΔράμαΤ.Κ. 66100

Περισσότερα εδω: https://www.ihu.gr/contact

Σχολές και Τμήματα


Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Σχεδιασμού

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Μηχανικών

Πανεπ. Κέντρο Διεθνών Προγρ. Σπουδών

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο) χωρίς έγγραφη άδεια.

Νόμος πνευματικής ιδιοκτησίας 2121/1993.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.

Join the Future

Γίνε μέλος της F κοινότητας και απέκτησε δωρεάν πρόσβαση σε pro tips και υλικό για να χτίσεις την καριέρα σου έτσι όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

You have successfully subscribed to the newsletter

Ουπς, κάτι πήγε στραβά!